MaCom
[ English ]
 
Produkter Systemudvikling Projektledelse Om MaCom HomeSitemapKontakt MaCom

Systemløsninger

MaCom har fokus på kvalitet i de løsninger, vi udvikler, og på at de bliver leveret til tiden. MaCom leverer systemer med fokus på kundens reelle behov.

Leverede løsninger

MaCom har udviklet løsninger til både offentlige og private organisationer siden virksomhedens start i 1992. Vi har bl.a. udviklet administrative systemer, løsninger til håndtering af forskningsdata, samt integration til økonomisystemer.


MaCom fungerer desuden som underleverandør af løsninger for andre leverandører af systemudvikling. Vores fortrukne platform er Oracle. Vi har af samme grund været medlem af Oracle Partner Program siden begyndelsen af 1998.


MaCom har fokus på kvalitet i de løsninger vi udvikler, og på at de bliver leveret til tiden. MaCom leverer systemer med fokus på kundens reelle behov. Vi kan engageres som modulleverandør eller totalleverandør med projektledelsesansvar.

Løsningsmuligheder

Systemudvikling handler om at udvikle kundespecifikke løsninger på behov hos kunden, som ikke kan løses tilfredsstillende med eksisterende standardsoftware.


Det kan være et specifikt system til at løse et nyt behov, eller det kan være konvertering af et gammelt system til ny teknologi - eksempelvis skift fra traditionelle Klient-serversystemer til web-applikationer.


Systemudvikling kan også bestå i videreudvikling på en organisations eksisterende systemer enten ved at forbedre systemets funktionalitet som hastighed, brugervenlighed og kapacitet eller ved at tilføre systemet ny funktionalitet, som eksempelvis rapportudtræk, håndtering af nye typer data og integration til andre af organisationens systemer.

Relateret information


NeuroSearch´s erfaringer med MaCom
MaCom´s dokumenthåndterings- og vidensdelingssystem InfoPro 2i
MaCom´s Microsoft Project kompetencer
Oracle Partner Program
Microsoft Certified Partner Program
For mere information send e-mail til: udvikling@macom.dk

www.oracle.comwww.microsoft.com
MaCom A/S - Vesterbrogade 48, 1. - DK-1620 København V - Tel: +45 33 79 79 00 - Fax: +45 33 79 79 84 - E-mail: mail@macom.dk